Over ons

Wij zijn Vera en Erwin, allebei werkzaam in het onderwijs. In onze vrije tijd vinden we het erg leuk, ontspannend en een uitdaging om oude spullen op te knappen (opflikken) en een nieuw leven te geven. Dat doen we thuis, in Rotterdam IJsselmonde. We hebben een lekkere werkkamer en een schuur. Een garagebox gebruiken we als opslagruimte.

 werkplekken1  

Omdat we steeds een enkel exemplaar vinden, zijn al onze opgeflikte spullen uniek. Na een creatieve, eigentijdse oudmaaknieuw-behandeling zijn we blij als ons product een nieuwe eigenaar krijgt. Alle producten zijn bij ons af te halen, kleinere artikelen kunnen we ook verzenden. Daarvoor berekenen we wel verzendkosten.

werkplek2 

   

Soms staan we met onze producten op een markt, zoals bijvoorbeeld de Zelf Gemaakte Markt in Utrecht of de Original Market in Delft of Leiden. Dit kondigen we aan via onze facebookpagina en deze website.

Dia1

We hopen, dat je enthousiast wordt van onze site. Wil je iets weten, heb je opmerkingen of suggesties, dan horen we dat graag. Stuur een mailtje naar info@oudmaaknieuw.nl